Sinds dit voorjaar ben ik de trotse bezitter van een Latowski kuisheidsgordel en ondertussen heb ik mijn eerste ervaringen.

Voor alle duidelijkheid: ik ben een gelegenheidsdrager en niet 24/7. Misschien dat dat ooit nog een keer komt maar voor nu vind ik het prima zo als het is. De eerste opsluitingen waren vooral 's nachts en daarna uitgebreid naar het begin van de avond tot soms een hele dag. De gordel voelt even indrukwekkend als dat hij er uit ziet. Alles aan de gordel is en voelt solide. Zodra het tweede hangslot dichtklikt zit je ook echt opgesloten; losmaken en/of uit de gordel stappen gaat niet. Punt.

Omdat mijn edele delen zitten opgesloten in de siliconenkamer ervaar ik niet bewust of ik al dan niet een erectie heb waardoor de mindfuck binnen enkele uren al volledig in alle heftigheid losbarst (Sleutelhouders/-houdsters: als je jouw gekuiste tot volledige overgave wilt dwingen dan is dit de ultieme gordel...).

Als ik opgesloten ben voel ik mij totaal overgeleverd aan mijn sleutelhoudster en ben zo gehoorzaam als een brave puppy... ;-).

Binnenkort gaat de gordel gedurende een lang weekend op slot. Ik kijk er naar uit met gemengde gevoelens....

 

Groet, cblfun